Dienst 13 december 2015

10.00 uur Dienst – 3e Adventszondag

De voorganger van deze dienst is Ds. R. Kok
De organist van deze dienst is mevr. J. Stukker
De collecte in deze dienst is bestemd voor Kerkrentmeesterbeheer en Diaconie

Op 13 december hebben we een bijzondere viering: de kerelsviering. En voor alle duidelijkheid, natuurlijk zijn ook alle vrouwen welkom! De viering wordt voorbereid door een dozijn echte kerels die elkaar diep in de ogen hebben gekeken en zich gebogen hebben over een vraag die voor hen van groot belang is: waarom was Maria maagd…..  En ze zijn er uit gekomen! In de viering zal op diepzinnige en vooral ook humoristische wijze (u bent gewaarschuwd) dit alles als voorbereiding op het kerstfeest worden uitgewerkt. Natuurlijk met stoere liederen en misschien, heel misschien, ook wel  een kleine verrassing voor de dames?