Dienst 8 november 2015

10.00 uur Dienst – Oogstdienst

De voorganger van deze dienst is Ds. R. Kok
De organist van deze dienst is mevr. J. Stukker
De collecte in deze dienst is bestemd voor Kerkrentmeesterbeheer en Diaconie

 

Op 8 november vieren we de oogstdienst. We vieren dat gewoontegetrouw op een feestelijke wijze samen met de kinderen. Een dienst waarin we samen ook stil staan bij al het goede wat we mogen ontvangen. Wie veel krijgt kan ook veel delen. We willen u dan ook graag vragen om in de viering houdbare spullen mee te nemen die bestemd zijn voor de voedselbank. Blikgroeten, koffie, thee, verzorgingsproducten, etc. Hoe rijker we onze tafel kunnen toedekken met de spullen hoe meer zichtbaar en hoe feestelijker de oogstdienst.  En dat delen we dan met diegene die het nodig hebben.