Concert Roon Staal 16 oktober 2015

CONCERT ROON STAAL IN DE NEDERLANDS HERVORMDE KERK TE NIJEVEEN

NIJEVEEN – Singer-songwriter Roon Staal tourt in oktober en november met zijn nieuwe CD door Noord-Holland, Friesland, Groningen en Drenthe. Op vrijdag 16 oktober a.s. doet hij de Nederlands Hervormde Kerk in Nijeveen aan en staat de tijd even stil met de integere maar krachtige ballades en luisterliedjes van deze 35-jarige wereldreiziger en troubadour met een rijk musicalverleden (Les Miserables, Tommy, Rembrandt en Petticoat). Inmiddels heeft hij 6 albums op zijn naam. Anders dan voorgaande jaren treedt hij dit jaar op als solo-artiest, kwetsbaar en puur vanachter de piano/vleugel. Aanvangstijd concert is 20.00 uur.

Staal neemt op dit moment zijn nieuwste CD ‘In The Hearts Of The World’ op in de Russisch-Aziatische havenstad Vladivostok en brengt daarmee zowel nieuwe eigen Nederlands- als Engelstalige composities uit. Ook zijn oudere nummers, geliefd bij het publiek, zullen niet ontbreken.

Kaarten voor dit concert kosten € 15,00 per stuk en zijn vanaf heden online te reserveren via www.roonstaal.com of 06-30025992.

Roon Staal Concert 16 oktober 2015