Dienst 17 mei 2015

10.00 uur Dienst

De voorganger van deze dienst is mevr. Ds. M.W. van Hal
De organist van deze dienst is dhr. A. Hoekerswever
De collecte in deze dienst is bestemd voor Kerkrentmeesterbeheer en Diaconie

De zondag tussen Hemelvaart en Pinksteren wordt bij ons een Taizéviering. Op 12 mei is het 100 jaar geleden dat de stichter van de gemeenschap van Taizé werd geboren. Op veel plekken wordt er daarom deze maand aandacht aan geschonken. Bovendien is Taizé in de tweede wereldoorlog ontstaan als plek van verzoening. Dit jaar/deze maand vieren wij 70 jaar bevrijding. Ook willen wij proberen met een groep jongeren naar Taizé te gaan. We zullen in de dienst Taizéliederen zingen, er zal een wat langere stilte zijn van een paar minuten, er is de ruimte om een kaarsje te branden en er zal wat verteld worden over Broeder Roger en zijn droom van een plek waar verzoening en eenheid wordt gevierd. Kom het mee beleven! De kerk zal ook oranje kleuren en in de sfeer van Taizé worden ingericht.

Klik voor meer informatie over de Taizéviering