Dienst 4 april 2015

18.00 uur en 22.00 uur Stille Zaterdag – Paaswake

 

18.00 uur Voor jeugd vanaf 12 jaar i.s.m. Jeugdkerk en Sjops

22.00 uur Gezamenlijke Dienst in de Hervormde kerk Nijeveen

 

Voorganger is Ds. R. Kok dit is een gezamenlijke dienst

 

Paaswake. Let op, de aanvangstijd is dit maal 22.00 uur! De paaswake krijgt dit jaar een bijzondere invulling. De jeugdkerk begint al vroeg in de avond met een programma rondom het lijdensverhaal. (zie elders in het blad) Dit programma loopt uit op de paaswake. De paaswake zelf wordt uitgewerkt door een jongerengroep van de Sjops! Vanuit het lijdensverhaal komt in de paaswake het licht weer centraal te staan. Het belooft een bijzondere viering te worden, met veel aandacht voor duister, licht en samen-zijn. (En met een knipoog naar de mensen die zo graag de jongeren in de kerkdienst meemaken: hier komen we samen, dus wees er bij!)