Dienst 9 november 2014

10.00 uur Dienst

De voorganger van deze dienst is mevr. Ds. M.W. van Hal
De organist van deze dienst is dhr. A. Hoekerswever
De collecte in deze dienst is bestemd voor Kerkrentmeesterbeheer en Diaconie

 

Er is oogstdienst, een dienst die samen met de zondagsschool wordt voorbereid.

U wordt weer uitgenodigd om producten van de oogst mee te nemen naar de kerk, zodat we onze rijkdom en dankbaarheid met elkaar kunnen delen. Het mag ook verwerkte of gekochte oogst zijn! Het is fijn als zoveel mogelijk mensen iets meenemen! Het is altijd een mooi gezicht, zo’n rijk gevulde tafel met allerlei eetbaars daarop. De kinderen van de zondagsschool, samen met gemeenteleden, zullen dan ook weer fruitbakjes brengen naar de oudere gemeenteleden. We hopen op een mooie, feestelijke dienst!