Gemeentegesprek op 2 november

Op zondag 2 november willen we na de viering als gemeente in gesprek gaan met elkaar over ons gemeente-zijn. Het is goed om geregeld stil te staan bij wie we zijn, waar we heen willen en wat we elkaar te bieden hebben. Doe je dat niet dat wordt de kerk vanzelfsprekend maar zonder richting!

We hebben gekozen om dit niet op een avond te doen omdat dat voor velen, en zeker voor ouders met kinderen, wel veel tijd vraagt. Daarom een ochtend na de kerkdienst. En we zullen zorgen dat er wat extra’s bij de koffie is. Dit is meteen een uitnodiging om na te denken wat jij graag zou willen zien binnen onze gemeente. Denk er over na, hoe we als kerk voor jou van belang kunnen zijn of andersom hoe jij iets te bieden wilt hebben in onze gemeente.

Ook de kerkdienst, daaraan voorafgaand wordt daarop op een verrassende wijze ingevuld. Het wordt een ochtend om te smullen. Dus deze zondag: iedereen ter kerke!