Dienst 22 september 2013

10.00 uur Dienst

De voorganger van deze dienst is mevr. Ds. M.W. van Hal
De organist van deze dienst is mevr. M. Withaar
De collecte in deze dienst is bestemd voor Kerkrentmeesterbeheer en Vredeswerk

Het is een speciale dag, omdat alle vrijwilligers worden uitgenodigd. Daarom ook een bijzondere dienst. Het thema is: Mag ik dan bij jou schuilen ? Zo heet een prachtig liedje van Claudia de Breij. We zullen het lied horen! Veel psalmen gaan ook over schuilen, zoals psalm 91. Het is fijn en belangrijk als je een plek hebt om te schuilen. bij de A(a)nder. Met solozang van Mieke Kok en zang en gitaar door Ellen Rustige. Ook willen we deze ochtend het nieuwe liedboek gaan gebruiken. Als u het nog niet hebt, er liggen exemplaren in de kerk! Als u het leuk vindt om om 9.30 uur een lied mee in te studeren (lied 880), u bent welkom !