Dienst 31 maart 2013

10.00 uur Dienst

De voorganger van deze dienst is mevr. Ds. M.W. van Hal
De organist van deze dienst is dhr. A. Hoekerswever
De collecte in deze dienst is bestemd voor Kerkrentmeesterbeheer en Jeugdwerk PK

Afscheid en bevestiging ambtsdragers

Het is het hoogfeest van Pasen ! We beginnen de dienst weer op de begraafplaats, net als twee jaar geleden. Want opstanding begint bij de dood. We horen daar het paasevangelie klinken, tussen de graven, en er zijn weer witte rozen om bij een graf neer te leggen. We zoeken nog naar een trompettist voor het “U zij de glorie” en voor de begeleiding van de samenzang, naast het orgel. We vieren het wonder dat de liefde sterker is dan de dood, dat donder en dood niet het laatste woord hebben, dat we zijn geroepen om op te staan. Tevens zal er afscheid en bevestiging van ambtsdragers zijn. Denkt u deze zondag aan het aanbreken van de zomertijd !