Skypen met Henriëtte Nieuwenhuis

Op zondag 6 januari hebben we tijdens de dienst een skype verbinding gelegd met Henriëtte Nieuwenhuis op Indonesië, Zuid-Sumatra. Voor de dienst even geprobeerd of het goed zou gaan en ja hoor dat ging helemaal super. Op de opmerking van René dat we haar met de beamer op het scherm in de kerk zouden laten zien, zei ze:,, Dan ga ik me nog even omkleden.” Met een grote glimlach! Tijdens de skype verbinding zijn er een paar vragen aan Henriëtte gesteld om een beeld te krijgen van haar werkzaamheden op Sumatra. Het was een bijzondere ervaring om zo met elkaar te kunnen praten in de kerk over een afstand van 10.822,56 km. Het toezingen van Henriëtte aan het eind van het gesprek werd door haar als warm en ontroerend ervaren.
Via de volgende link kunt u de skype verbinding zien en horen: http://www.youtube.com/watch?v=vlby1I6VzmU . Uiteraard kunt u de dienst ook beluisteren via de website www.hervormdegemeentenijeveen.nl