Dienst 16 september 2012

10.00 uur Gezamenlijke startdienst in de Gereformeerde kerk
De voorganger van deze dienst is mevr. M.W. van Hal
De organist van deze dienst is mevr. van Dorsten-Lopers
De collecte in deze dienst is bestemd voor Gezamenlijk project en SOW-doeleinden

U bent van harte welkom op de startzondag! We hopen op een feestelijke en zinvolle manier het nieuwe seizoen weer te starten. Het thema is Brood-nodig. Dat zal ook het thema voor het nieuwe seizoen zijn.

Vanwege dit onderwerp zal onze plaatselijke band Bruun brood optreden in de startdienst! Brood is een eerste levensbehoefte, we hebben het allemaal nodig. Brood staat ook symbool voor de andere dingen die we broodnodig hebben. Dat willen we onderzoeken in de startdienst: wat hebben wij broodnodig?

Ook zal aandacht worden besteed aan het nieuwe diaconale project dat is aangegaan vanuit onze drie kerken.

Voor de kinderen is er tijdens de dienst een speciaal programma en er is natuurlijk ook kinderoppas.

Na afloop van de dienst is er een verrassende brunch, met natuurlijk veel lekker brood!

Nogmaals van harte welkom, we hopen elkaar in grote getale te ontmoeten!