Zangdienst 9 september 2012

Unieke zangdienst in Nijeveen
Zondag 9 september 19.00 uur.

In de gereformeerde kerk te Nijeveen wordt een nieuw soort ” roept u maar” dienst gehouden.

Diverse thema’s, en muziek stijlen wisselen elkaar in snel golvend tempo af.

De muzikale begeleiding is in handen van Ruth Pos, die haar sporen op o.a. het kerkorgel al geruime tijd heeft verdient. Zij kan geweldig improviseren, en dat zal zeker op deze avond van pas komen.

Ook zijn wij blij met de komst van de in deze regio bekende trompettist Jacco van Beek, zij brengen naast het begeleiden van de samenzang, samen ook diverse mooie muziek stukken ten gehore.

Er zal heel veel gezongen worden in deze dienst, ook uw lievelingslied kunt u kenbaar maken door een lied uit de speciale “roept u maar”bundel.

We streven er naar dat de dienst binnen ruim een uur zal worden afgerond.

De entree is gratis, wel wij houden wij een openschaal collecte bij de uitgang.

Kom, neem vrienden en kennissen mee, en zing tot Zijn eer, en sta versteld hoeveel mooie liederen u zelf kent en uit volle borst kunt meezingen.