Zangdienst 11 Maart 2012

Op zondag 11 maart is er weer een zangdienstavond om 19:00 uur in de Gereformeerde kerk van Nijeveen. Het Chr. Mannenkoor Steenwijk zal haar medewerking verlenen aan deze dienst.
Het Chr. Mannenkoor Steenwijk is in 1946 opgericht en bestaat momenteel uit ± 60 leden. Het koor verleent regelmatig haar medewerking aan kerkdiensten in Steenwijk en wijde omgeving. Al meer dan 30 jaar is Margje Dijkstra dirigent van het koor. De begeleiding op orgel wordt verzorgt door Ronald Knol en op piano door Harold Kooij.
Het koor heeft een aantal concerten gegeven, met medewerking van bekende artiesten. o.a. Willy Caron, Vicky Brown, Jan Vayne, Rob van Dijk, Ernst Daniël Smid, Marten Smeding, Volendams Operakoor, Marinierskapel en de Josti Band.
Het Mannenkoor heeft een zusterkoor in Boedapest, een kerkkoor van de protestantse gemeente aldaar. Er zijn in het verleden een aantal uitwisselingen geweest met dit koor.
Het repertoire bestaat voornamelijk uit geestelijke liederen maar ook Licht Klassiek, Operette, Gospel en ook Populaire muziek.
U bent van harte welkom in deze dienst!

Chr. Mannenkoor Steenwijk