Zangdienst 8 Januari 2012

19.00 uur Zangdienst in de Gereformeerde kerk

De zangdienst voor 8 januari a.s. heeft als thema ‘Hoe nu verder?’. Het is januari, aan het begin van het nieuwe jaar. We hebben wel goede voornemens gemaakt, maar is dat genoeg? Hoe nu verder? We willen zingen van de steeds aanwezige God, die met ons mee wil gaan in het nieuwe jaar, in een zangdienst met mooie liederen. De dienst zal worden begeleidt door Chr. Muziekvereniging De Bazuin uit Meppel, olv Erik van der Weerd. De Bazuin verleend jaarlijks haar medewerking aan oa. Koninginnedag, Donderdag Meppeldag, Avond-4-daagse, Meppeler Kerstconcert. Door de christelijke signatuur is de Bazuin vertrouwd met religieuze muziek. Niet alleen met psalmen en gezangen, maar ook met muziekstukken waarin bekende religieuze melodieën verwerkt zijn. U zult die melodieën ongetwijfeld herkennen in composities als Song of liberation, Song of praise en Song of adoration. Prachtige composities vaak, die een ingetogen spelwijze vereisen…
Daarnaast zal ook Margreet van Dorsten – Lopers op het orgel een aantal liederen begeleiden.

Bij deze bent u van harte uitgenodigd voor deze dienst welke om 19:00 uur begint.

SOW-zangdienstcommissie Nijeveen